Hercegnöcske1993 kérdése:
Az olaj vagy a por pasztell kréta? És befogja a ruhát?
Figyelt kérdés
beszeretném festeni a hajam és hallottam erről de azt nem tudom hogy pontosan melyik vagy mindegy?2012. dec. 26. 20:54
1/3 anonim válasza:
Akkor inkább fújós festéket vennék. A pasztell amúgy is drága és sok lenne vele a macera, ráperegne mindenre...
De a kettő közül porpasztell. Gondolom porítani kell és azt rászórni a hajra, fixálni. az olajpasztell olyasmi mint a zsírkréta, abból csak reszelék lenne.
2/3 anonim válasza:
Nekem eddig kijött a ruháimból amúgy (én rajzoltam vele:)).
3/3 anonim válasza:
Porpasztellel szoktak hajat színezni, de összefogja a ruhát, nem tartós. Zsírkrétával is lehet, amennyiben világosszőke hajad van, mert ez csak azon látszik meg. Ez tartósabb kicsit, és nem is fog annyira.
Ha ilyen kimosható dolgot akarsz akkor vegyél spray hajszínezőt inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!