Milyenek a neutrogénás arctisztitók?
2012. dec. 26. 20:24
1/2 anonim válasza:
Nekem ez a fehér aljú van meg. Én szeretem, elég gyengéd a bőrhöz, szóval a sminket pl. nem szedi le 100%-osan, de nem is szárítja ki a bőrt. Reggel szoktam inkább használni. Mentolos, jól felfrissít. Egyedül az illatát nem szeretem, mentolos is, meg grapefruit szaga is van, elég fura.
2/2 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem is az a fehéralju van meg :) hát nekem a kozmetikusom azt mondta, hogy ne használjak az arcomra bolti termékeket, mert árt csak a bőrömnek...de kaptam karácsonyra és mondom a neutrogena tök jó termék is :) én a kozmetikustól szoktam venni arctejet de csodát tesz a bőrömmel :) holnap úgy is megyek hozzá majd megkérdezem, hogy ezt használhatom-e :) köszi a választ! :)
2012. dec. 26. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!