Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Új hajszínt szeretnék, tudnáto...

Új hajszínt szeretnék, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Eredetileg szőkésbarna a hajam, olyasmit szeretnék visszakapni, csak kicsit feldobva, az eredeti elég szürke, semmilyen. Volt már festve világos szőkére, nem volt az igazi, feketére, katasztrófa volt. A mogyoróbarna elég jól állt, de a férjem most szeretné, ha világosabb, szőkés lenne. Megpróbáltam befesteni itthon, de katasztrófa lett, nem egyenletes, rossz a színe, úgyhogy inkább elmegyek fodrászhoz, de kéne valami konkrét elképzelés, nem akarok ott tökölni.

Van valami ötletetetk?

Amúgy világos bőröm van, néhány szeplő, zöld szem, kislányos, kerek arc. 24 vagyok

2012. dec. 26. 19:02
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és vöröset semmiképp sem szeretnék!
2012. dec. 26. 19:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egy ilyesmi hajszín jól állna :)

[link]

2012. dec. 26. 19:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézd csak! [link] Se nem túl sötét, se nem túl világos! Szerintem tökéletes! Mivel sötét aranyszőke árnyalatú festék ad egy enyhe csillogást,fényt is agy nem lesz "szürke" a hajad! Esetleg még azt tudnám ajánlani,hogy az eredeti hajszínedbe(most nem tudom milyen a hajad) tetess a forászoddal mézszínű melírokat. Barátnőm így szokta csinálni, évente 2x melíroztat és csodás a haja..gyönyörűen fel lehet vele dobni az eredeti szőkés hajat. Remélem csodás lesz a hajad! :)
2012. dec. 27. 12:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon tetszik midnkettő. Én is úgy döntöttem, hogy valami ilyesmi árnyalatra festem és abba diszkrét melír, remélem jó lesz. Köszi mégegyszer!
2012. dec. 27. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!