Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Palette color Shampoo tartós...

Palette color Shampoo tartós hajszínező?

Figyelt kérdés
Szőkés barna hajam van és vörösre színezném. Milyen gyorsan kopik ki? Egyáltalán valami vélemény erről a hajszínezőkről?:D

2012. dec. 26. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
A tapasztalatom, hogy a vörös színanyag soha nem jön ki a hajból teljesen... csak majd mikor lenő. Én egyébként sem ajánlanék semmi ilyen drogériás hajszínezőt, sose olyan színűek mint a dobozon. Inkább vegyél normális színezőt fodrászkellékesnél.
2012. dec. 26. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem barna hajam van, mahagónira színeztem color shampoo-val. nekem tetszett a színe, bár elég piros. pár mosás után elkezd kopni, dehát azért színező. az enyémből folyamatosan kopott ki kb 2 hónap alatt. nem színeztem újra, ezért már semmi sem látszódik rajta. ha folyamatosan színezgeted újra, akkor lehet, hogy tényleg csak lenöveszteni tudod, de egyszeri bemosás után minden további nélkül kijön.
2012. dec. 28. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Én már 2éve lassan csak ezzel festem a fekete hajamat. Hol kékesfeketével hol sima feketével. Nagyon szeretem, nem teszi tönkre úgy a hajam, mint pl a Garnier festékei. Nekem nem kopik ki viszont, rendesen nő le mint egy festék. (eredeti hajam középbarna)
2013. jan. 15. 18:20
 4/7 anonim válasza:
Én is szeretném kipróbálni, de eddig sehol nem találkoztam vele. Ti hol találtatok?
2013. jan. 16. 14:26
 5/7 anonim válasza:
és le fog kopni a színező telejesen?és olyan lesz a hajunk mint eredetileg volt?én a szőkés barna hajamat akarom feketével beszínezni.
2013. jún. 27. 14:59
 6/7 anonim válasza:
Nem igazán kopik. Persze kopik valamennyit, de nem jön ki teljesen egyáltalán. Inkább lenő.
2014. ápr. 24. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem pontosan ugyan olyan lett a hajam mint a dobozon, nagyon gyönyörű! Imádom!
2015. jan. 4. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!