Palette color Shampoo tartós hajszínező?
Figyelt kérdés
Szőkés barna hajam van és vörösre színezném. Milyen gyorsan kopik ki? Egyáltalán valami vélemény erről a hajszínezőkről?:D2012. dec. 26. 14:54
1/7 anonim válasza:
A tapasztalatom, hogy a vörös színanyag soha nem jön ki a hajból teljesen... csak majd mikor lenő. Én egyébként sem ajánlanék semmi ilyen drogériás hajszínezőt, sose olyan színűek mint a dobozon. Inkább vegyél normális színezőt fodrászkellékesnél.
2/7 anonim válasza:
nekem barna hajam van, mahagónira színeztem color shampoo-val. nekem tetszett a színe, bár elég piros. pár mosás után elkezd kopni, dehát azért színező. az enyémből folyamatosan kopott ki kb 2 hónap alatt. nem színeztem újra, ezért már semmi sem látszódik rajta. ha folyamatosan színezgeted újra, akkor lehet, hogy tényleg csak lenöveszteni tudod, de egyszeri bemosás után minden további nélkül kijön.
3/7 anonim válasza:
Én már 2éve lassan csak ezzel festem a fekete hajamat. Hol kékesfeketével hol sima feketével. Nagyon szeretem, nem teszi tönkre úgy a hajam, mint pl a Garnier festékei. Nekem nem kopik ki viszont, rendesen nő le mint egy festék. (eredeti hajam középbarna)
4/7 anonim válasza:
Én is szeretném kipróbálni, de eddig sehol nem találkoztam vele. Ti hol találtatok?
5/7 anonim válasza:
és le fog kopni a színező telejesen?és olyan lesz a hajunk mint eredetileg volt?én a szőkés barna hajamat akarom feketével beszínezni.
6/7 anonim válasza:
Nem igazán kopik. Persze kopik valamennyit, de nem jön ki teljesen egyáltalán. Inkább lenő.
7/7 anonim válasza:
Nekem pontosan ugyan olyan lett a hajam mint a dobozon, nagyon gyönyörű! Imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!