Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet fényes a hajam?

Zsófi :)) kérdése:

Hogy lehet fényes a hajam?

Figyelt kérdés

Olyan hajat szeretnék ami nem kócolódik, van fénye, és nem tincsekben van hanem egyben. Tudtok valami sprayt vagy sampont, bármit ami a fent leírtak bármelyikévé teszi a szénakazalt a fejemen...

ja és a hajam barna, egyenesszálú...

2012. dec. 26. 01:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Hajmosás után almaecetes öblítés.

Azt hallottam, hogy az elég büdös, nem tudom mennyire marad meg a szaga a hajban. Én 15%-os ételecetet használok és az is bevált.

2012. dec. 26. 01:17
 2/7 anonim ***** válasza:

hát ezekre mindegyikre különböző sprayok vannak:D

kócolódásra van direkt ilyen spray

fénye:sampontól múlik (Helia(az gyógynövényes, nagyon jó) vagy head&shoulders esetleg schauma)

nem tincses:Helia gyógynövényes hajhullás elleni (nem kell hogy hulljon a hajad de fényesíti,javítja) spray

Remélem tudtam segíteni:)

14/L

2012. dec. 26. 01:18
 3/7 anonim válasza:
100%
probáld meg a tojássárgáját
2012. dec. 26. 02:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem a head&shoulders-től olyan egészégesen fényes szokott lenni.

Viszont van más, pluszban, amit egy ismerős szokott kenni a hajára, és attól valóban még csillogóbb lesz. Azt szárazon keni a hajára, de nem kérdeztem meg tőle hogy mi az, viszont szép a haja. Lehet hogy egy fodrász tudná. Nem hajolaj, az valami más.

2012. dec. 26. 05:48
 5/7 anonim ***** válasza:
ecet,tojás pakolás,barnára jók a zsályás dolgok/sampon,sima zsálya tea/
2012. dec. 26. 14:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Viszont arra vigyázz, hogy ha kipróbálod a tojássárgáját, ne forró vízzel öblíts ki, mert ráfő a hajadra és utána nehéz lesz megzabadulnod tőle.
2012. dec. 26. 14:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Az eddigi tanácsok mellett: ha sampont használsz hajmosáshoz , csak szulfátmenteset vegyél!

Ennél is egy fokkal jobb a balzsamos hajmosás.

2012. dec. 29. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!