Hogy lehet fényes a hajam?
Olyan hajat szeretnék ami nem kócolódik, van fénye, és nem tincsekben van hanem egyben. Tudtok valami sprayt vagy sampont, bármit ami a fent leírtak bármelyikévé teszi a szénakazalt a fejemen...
ja és a hajam barna, egyenesszálú...
Hajmosás után almaecetes öblítés.
Azt hallottam, hogy az elég büdös, nem tudom mennyire marad meg a szaga a hajban. Én 15%-os ételecetet használok és az is bevált.
hát ezekre mindegyikre különböző sprayok vannak:D
kócolódásra van direkt ilyen spray
fénye:sampontól múlik (Helia(az gyógynövényes, nagyon jó) vagy head&shoulders esetleg schauma)
nem tincses:Helia gyógynövényes hajhullás elleni (nem kell hogy hulljon a hajad de fényesíti,javítja) spray
Remélem tudtam segíteni:)
14/L
Nekem a head&shoulders-től olyan egészégesen fényes szokott lenni.
Viszont van más, pluszban, amit egy ismerős szokott kenni a hajára, és attól valóban még csillogóbb lesz. Azt szárazon keni a hajára, de nem kérdeztem meg tőle hogy mi az, viszont szép a haja. Lehet hogy egy fodrász tudná. Nem hajolaj, az valami más.
Az eddigi tanácsok mellett: ha sampont használsz hajmosáshoz , csak szulfátmenteset vegyél!
Ennél is egy fokkal jobb a balzsamos hajmosás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!