A babasamponok tényleg jobbak, mint a hagyományos termékek?
Figyelt kérdés
A Johnson termékekről hallottam, hogy ha lehet rosszabbak mindegyiknél, de pl a Babydream, Babylove termékekről eddig csak jót hallottam. Kinek mi a véleménye?2012. dec. 25. 20:20
1/3 anonim válasza:
A hajad nem elsz sokkal szebb tőle. Az sokkal fontosabb hogy milyen a balzsam vagy a hajpakolás amit használsz. A samponnál annyi a lényeg hogy zsíros hajra ne vegyél száraz hajra valót és fordítva.
2/3 anonim válasza:
Nem mindegyik jobb, mint a sima samponok. Nagyon sok babasampont próbáltam, de 2 végletet állapítottam meg. Az egyik, amelyiktől "csikorgóan tiszta" lesz a hajad, tehát nagyon szárítja is, és ez elég káros (ilyenek voltak pl. a Babydream, Lilliputz, Bübchen, Gabi, Johnson, Halos&Horns, stb., szóval a nagy részük). A másik kategória, ami nem szárítja agyon a hajat, nagyon kíméletes, de egyesek szerint, akik a normál samponokhoz vannak szokva nem tisztítanak eléggé. Én ezt a csoportot szeretem, nekem rendesen tisztítanak, könnyen zsírosodik a hajam, de leszedik a zsírt (a balzsamokból és egyéb ápolókból hátramaradt szilikont viszont nem, ezért minden 3-4. mosásnál érdemes egy normál sampont használni, persze csak ha szilikonos hajápolókat használsz). 2 sampont találtam ebből a csoportból, amik igazán beváltak, és évek óta ezeket használom, a Babylove és sárga Dulgon kids. Ami márkákat mondtam, azok közül a legtöbb szulfátmentes is, kivétel a Johnson és a Gabi, szóval a szulfátmentes samponokra is érvényes, amit írtam. :D
3/3 anonim válasza:
Mindegy, hogy babasampn, vagy rendes, az összetevőktől függ.
Lényeg, hogy ne legyen benne szulfát, -cone végződésű szer, parfüm, meg egy rakás más vegyi anyag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!