Zsíros, mitesszeres, pattanásos, érzékeny arcbőrre milyen Ilcsi kozmetikumot, elsősorban arckrémet lehet használni? 31L
Nekem zsiros ugyanakkor vizhiányos a bőröm és érzékeny is. Az Ilcsi termékek közül Én a fekete szappant használom - ez legalább 4 hónapig elég - és kevertettem ki kozmetikussal a bőrtipussomnak megfelelő hidratálót. illetve Ő ajánlotta fel, ha akarom kever ki nekem. Ez is legalább annyi ideig elég. Nem száritja, nem fénylik tőle. Teljesen meg vagyok vele elégedve. De hogy miből keveri ki, azt nem tudom. De mondom a fekete szappant azt csak ajánlani tudom.
24/N
Ilcsi feketeszappan. 35 ml-es és én 1800 Ft-ért veszem a kozmatikusomtól.
www.ilcsi.com itt itánna tusz nézni.
A kérdezőnek írom, a kozmetikus akihez jársz milyen termékkel dolgozik? mert ha nem ilcsi, akkor naná, hogy nem konyít hozzá, de ha azzal dolgozik és ennek ellenére sem érti, akkor ott már gáz van :D :[]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!