Van még valaki akinek a fodrász rendszeresen elrontja a haját vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? :- (
Én meg már azt hittem csak itt vannak ilyen barbárok :D
Kevesebbet kell mondani, mert mindig többet vágnak ez a mániájuk!
Én tudom, hogy nekem is töredezett de hát ez van, ilyen a hajam minősége azért nem vágatöm tüsire (derékig ér, nő vagyok).
Én úgy csinálom már, hogy minden egyes nyisszantás után türköt kérek és megnézem, ha nem azt csinálja amit kértem felállok a székből és hazajövök. Ilyen munkáért nem fizetek. Előre be is jelentem már, hogy én temperamentumos nő vagyok, úgyhogy ehhez tartsa magát... régen nem voltam ilyen, egy szavam se volt mosolyogva ültem a székben mégis mindig elcseszték, azért váltottam :P csak a félreértések elkerülése végett írtam le, hogy nem azért csinálják mert utálnak.
Én nem tudom, de külföldi ismerőseim bemennek bármelyik fodrászatba és olyan szuper a hajuk. Nem akarom elhinni, hogy Magyarországon nem élnek tehetséges emberek. Csak amcsiba születnek vagy mi?! Komolyan feladom, nem fér a fejembe ez az egész.
Jelenleg már fodrászhoz se járok, nem festetem (bár a színe nem tetszik...) itthon vágunk a végéből időnként és ennyi. Aztán vagy vasalom, vagy besütöm, vagy becsavarom, vagy feltűzöm. Ez van. Nem mondom, hogy nem lehetne jobb de valahogy azért mégis kinézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!