Hány centis hajból lehet már rasztát csináltatni?
Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy mennyit veszít a hosszából a haj (van ahol azt írják, hogy 10 centit, van ahol 2 centit, persze gondolom technikától függ). És hány centis haj kell ahhoz hogy a megcsinálás után ne álljanak az égnek. Nem baj ha nem tudom összefogni, de legalább álljon valahogy. Ha linkeltek képet is , akkor nagyon hálás lennék!
Előre is kösz
2009. aug. 24. 09:52
2/5 anonim válasza:
ja és hogy normálisan nézzen ki ahhoz -szerintem- minimum vállig érő kéne.
előző voltam.
3/5 anonim válasza:
A barátnőmnek egy éve csinálták meg,neki akkor egy kicsivel a válla alá ért.Amikor megcsinálták kb 5 centivel lett rövidebb.Ja,és amikor megcsinálták,egy három négy hónapig még égnek álltak.De nem feltűnően.
4/5 A kérdező kommentje:
Kösz az infót és a személyes tapasztalatot! De lehet még írni :)
2009. aug. 24. 13:14
5/5 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel.Van egy ismerősőm akinek a váláig ért a haja és égnek állt amikor megcsináltatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!