Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Muszáj, ha vasalni akarom a...

Muszáj, ha vasalni akarom a hajam?

Figyelt kérdés
Kaptam egy Remington hajvasalót. Muszáj hővédő spray-vel befújni a hajamat? Ha nem használom, az baj?
2012. dec. 22. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem muszáj. Én se használom már évek óta. Persze valamennyire biztos roncsolja a hajat, de én nem is vasalom minden nap. Általában heti 2ször.
2012. dec. 22. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod,hogy eltöredezzen és elkezdjen még jobban hullni a hajad,akkor tanácsos hővédő spray-t használni.
2012. dec. 22. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem felesleges, úgyis leég a hajad :D
2012. dec. 22. 18:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Második: Ez hülyeség. 3-4 éve vasalom így a hajam, hövédö nélkül, de nem hullik az átlagnál jobban.
2012. dec. 22. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem muszáj, mindenki úgy teszi tönkre a haját ahogy neki tetszik. Nekem csak furcsa, hogyha valaki ad a kinézetére annyira hogy vasalja a haját akkor miért nem képes azt hővédővel valamennyire óvni is?? Mert az biztos hogy úgy is árt a vasalás, de nem annyira mint anélkül.
2012. dec. 22. 20:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Én minden nap vasalom,az ilyen hóvédő spryket messzről kerülöm,hetente 2x teszek rá házi pakolást és hiába hogy festem is mellette teljesen egészséges a hajam.
2012. dec. 22. 20:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Hetente 1-szer 2-szer akarom vasalni/göndöríteni a hajam. Azért veszek egyet, jobb, ha van.
2012. dec. 23. 13:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Én lassan 5 éve vasalom a hajamat hővédő nélkül. Nekem is remingtonom van. Én imádom vasalni mert amúgy nagyon szöszös a hajam (családban mindenkinek ilyen) és ha kivasalom akkor gyönyörűen sima lesz. Nem töredezik a vége, nem hullik. Én csak 3 havonta járok fodrászhoz, de csak azért mert a formája le szokott nőni. Szerintem minden abszolút genetika kérdése.
2012. dec. 23. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!