Mi a baj a szemöldökömmel? (kép)
Figyelt kérdés
Nem tudom rendesen kiszedni, de nem merek drasztikusan nekiesni nehogy elszúrjam...igazából az a bajom hogy túl egyenes....szinte semmi íve....valamint a belső (orr felöli) része nagyon vastad a többi nagyon vékony....vagyis a legtöbb képen olyan mintha csak a szemem közepéig érne a szemöldököm...mert a külső vége egyáltalán nem látszik...
Ez nem nő ívesen vagy rosszul szedem?
2012. dec. 20. 21:46
1/6 anonim válasza:
Menj el kozmetikushoz és megcsinálja szépen. Így én azt sem látom rajta hogy bármennyire is ki lenne szedve... olyan összevissza... bár a kép is elég rossz.
3/6 anonim válasza:
Nem egyforma a kettő, főleg a végüknél. növeszd szépen ki, és menj el kozmetikushoz, ő majd megcsinálja, ha nagyon bizonytalan vagy.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is bízd egyzser kozmetikusra, utána látod amikor nő és ami épp van azt kiszeded ezzel pár hónapig elvagy aztán néha nem árt ujra szakemberrel kiszedetni. Átlagban 500 Ft egy szedés, nem vészes. Sajnos nincs egy sűrű szemöldököd igycsodát nem elhet csinálni, de azért lehet adni neki egy formát amitől nem elsz ilyen kusza.
5/6 anonim válasza:
Szerintem szépen ki lehet szedni.Felűről az íven kívüli szálakat,a sorban pedíg a hosszúakat kicsit meg kell vágni.De valóban ne otthon.
6/6 anonim válasza:
Nekem is így nézett ki. Aztán elmentem kozmetikushoz, aki 500 Ft-ért kiszedte szép ívesre még nyáron. Azóta még mindig szép íves, most már tudom, hogy hol kell kiszedni és hol nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!