Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tapasztalatok a kókuszolajról?

Tapasztalatok a kókuszolajról?

Figyelt kérdés
haj, bőr...
2012. dec. 20. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Hajmosás előtt pár órával szoktam egy fél evőkanálnyit felmelegíteni, majd ezt eloszlatom a hajon. Érezhetően sokkal puhább, mégis erősebb lesz tőle a hajam. Bőrre is próbáltam, szintén jó puha lett tőle a bőröm, az apróbb ráncok pedig kisimultak. Bőrre is mosakodás előtt pár órával szoktam kenni. Biztosan fogok még venni kókuszolajat, ha elfogy, mert nagyon jó.
2012. dec. 20. 19:39
 2/3 A kérdező kommentje:

és nem zsírosodik tőle a hajad? mert a ricinussal nekem az volt a baj...

rendesen kijön belőle hajmosáskor? (milyen samponnal?)

2012. dec. 20. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:
hajra csak avégekre jó, annak akinek száraz sprőd károsodott a haja. Viszont főzni, sütni is lehet vele. Mindent amihez étolajat használnál csináld azzal, sokkal egészségesebb, nem olyan büdös és pont megszünteti azt az okot ami miatt nem egészségesek a zsírban sült ételek.
2012. dec. 20. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!