Szerintetek nagyon tönkre tenné a hajam? Érdemes egyáltalán megpróbálni?
Sziasztok!
Nagyon mérges vagyok és csalódott és és és... Ajj. Szóval voltam ma fodrásznál, mert sötétszőke hajat szeretnék, szép, természetes hatásút. De elég sokat volt festve a hajam és ahol már csak a saját hajam volt (20 centi) nem úgy fogta be, mint a festett részt, úgyhogy volt a színében egy elég éles "törés". Elmentem, hogy szedje le a festéket, szívja ki a színét, ha kell és úgy fesse be. Persze nem adott volna tökéletes eredményt, tudom. De ez! Le se szedte a színét, semmi, csak a sötétbarna hajamra ráhúzta a szőke festéket, mert szerinte az is befogja - annak ellenére, hogy mondtam, hogy ez nem így lesz. Persze nekem lett igazam, a hajamnak pont ugyanolyan színe van, mint eddig, ugyanazzal a töréssel. El vagyok keseredve, leginkább azért, mert szerettem volna, ha karácsonykor szép a hajam.
Felmerült az, hogy egyszerűen a barátnőm itthon leszedi róla a festéket és ráhúzunk egy szőkét. Szerintetek nagyon ártana a hajamnak? Ettől már ugye tuti világosabb lenne? Meg eltűnne az az erős "színtörés"?
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de annyira le vagyok törve. Összespóroltam erre 15ezret (bár ugye festés-vágás csak 4500 volt), hogy most tényleg meg legyen csinálva a hajam, erre... otthon is uez lett az eredménye :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!