Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a tapasztalatotok a Brasil...

Mi a tapasztalatotok a Brasil Cacau-ról?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon drága, meg kitart 2-3 hónapig. De, aki kipróbálta, tényleg így van? Tényleg fényes, gubancmentes és egyenes marad ilyen sokáig? Otthon magamnak meg tudom csinálni? Gondolom inkább fodrásszal érdemes.

#haj #egyenes #Brasil Cacau #gubancmentes #2-3 hónap
2012. dec. 17. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
én már próbáltam most csináltatom másodszorra és nagyon fényes volt és feltöltötte a hajam nagyon szép és egészséges lett na meg egyenes és semmit nem kellett csinálnom csak hajszárítóval megszárítom és kész mintha vasaltam volna,otthon nem tudod mert tanfolyamot kell csinálni ,hogy ezt csinálhasd na meg a keratin 100.000ft ha van ennyid akk csináld
2012. dec. 17. 22:13
 2/3 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=LCr1kECfxQI

Az első válaszolónak üzenném, hogy máskor azért próbálja meg mondatokba foglalni mondanivalóját, mert nagyon zavaró valamit úgy elolvasni, hogy se vége se hossza.

2013. febr. 9. 19:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A tanfolyam előtt azért el kell végezni egy fodrász szakmát is :D !!!!! Otthon nem tudod megcsinálni....a hajad gyönyörű lesz tőle (kivülről)...a tüdőd kikészül :) de a szépségért meg kell szenvedni :) és kb 146.000 forint a kezdő készlet. Utána csak speciális samponnal moshatsz hajat, ami 2000-8000 forintig van, márka függően....
2013. márc. 1. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!