Mennyit nőhet a hajam 3-4 hónap alatt, ha az alábbi változtatásokat bevezetem?
Most lépcsőzetesre van vágva a hajam, a leghosszabb rész kb. a lapockámig ér. Nem tetszik a fazonja, de nem szeretném levágatni, sőt. Most éppen növesztenem, szeretném, ha végre szép hosszú hajam lenne.
Kicsit kezd töredezni a hajam, de idén már sajnos nem tudok elmenni fodrászhoz (nincs időpont, máshoz meg nem megyek). Viszont januárban mindenképpen el akarok menni és vágatni néhány centit a végéből.
A bánfi hajszeszről nagyon sok jót hallottam, ettől állítólag újabb babahajak nőnek és még gyorsabban is nőhet tőle a haj, ezért ezt ki szeretném próbálni. Rendszeresen ápolom a hajamat, most találtam egy pakolást, amit nagyon szeret a hajam (kallos latte). Már csak valami jó balzsamot és hajvégápolót keresek mellé.
A hajszárítást, hajvasalást minimalizálnám és amennyire csak tudom, óvnám a hajam. :)
Így mennyit nőhet a hajam és mennyit javulhat a hajam szerkezete 3-4 hónap alatt?
Balzsamnak is jó a Kallos Latte. Én is annak használom. Jobb mint bármi más.
Az biztos hogy jobb a hajadnak, ha megfelelően ápolod. Egyébként egy hajvágást otthon is meg lehet könnyen oldani, főleg ha csak a töredezett részeket akarod levágni, akkor mindenképp jobb magadnak csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!