Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Házilag készített arcpakolások?

Delly kérdése:

Házilag készített arcpakolások?

Figyelt kérdés
Írjátok oda azt is,hogy milyen bőrtipúsotok van pls ^^

2012. dec. 16. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Ami nekem nagyon bevált, az cukor+méz+kakaópor. Nagyon rossz szaga van (legalábbis nekem ez a kombó büdös), de elképesztően jó, hidratál, és jó a pattanásokra. Érzékeny a bőrtípusom.
2012. dec. 16. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:
első kommentelő milyen súlyosságú pattanásokra és szerinted nem rosszabbodhat csak tőle esteleg?:/
2012. dec. 16. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Van hogy arcmosás után egy icipici sheavajat eloszlatok az egész arcomon. Nagyon puha lesz tőle az arcom! nekem szép arcbőrőm van de néha szokott lenni 1-2 pattanás. fiú vagyok :D
2012. dec. 16. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy rosszabbodna, bár rám nem jellemző, hogy pattanásos lennék. Mivel a méz gyulladáscsökkentő hatású, direkt jó a pattikra, a cukor pedig leradírozza az elhalt hámsejteket, és tisztítja a pórusokat.
2012. dec. 16. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:

szén+egy cseppnyi víz+méz+kávé

pattanásokra használom:)

2012. dec. 16. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!