Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon durván zsirosodik a...

Nagyon durván zsirosodik a hajam. Mivel mossam?

Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 06:52
 1/7 anonim ***** válasza:
5%
zsírosodás elleni samponnal csodákra képes
2012. dec. 16. 07:08
 2/7 anonim ***** válasza:
6%
Egyébként meg semmivel, mert jellemzően pont a gyakori mosástól zsírosodik a haj.
2012. dec. 16. 09:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Van egy csodaszer, méregdrága ugyan, de minden forintot megér: azelőtt évekig naponta kellett mosni a hajam, mert már másnapra úgy nézett ki, mióta ezt a csodasampont használom bőven elég 3 naponta mosni(!) Nagy szó ez, csak az érti mennyire, akinek ugyanez a problémája. Előtte kb. az összes csodát ígérő terméket kipróbáltam és semmi, ezt ajándékba kaptam, ráadásul az volt ráírva, hogy normál hajra, mégis csodát tett.. Csak egy helyen lehet megvásárolni, a Westend emeletén, egy Sea~cret nevű boltban, a termék neve is csak ennyi, hogy Sea~cret sampon, 6000ft egy flakon, de mondom, csodát tett a hajammal.
2012. dec. 16. 10:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Wu2 a legjobb drogériás sampon zsíros hajra... persze zsíros hajra valót kell venni. Vagy az Alverde márkák jók még... ezek azok amik olcsók, de hatásosak és nem agresszív kozmetikai termékek. Viszont van egy gyógyszertári is, amit használtam régen...vele már odáig jutottam, hogy majdnem elég volt egy héten egyszer mosni hajat, de elfogyott és kaptam ajándékba samponokat ezért elkezdtem azokat használni, hogy ha már vannak, akkor ne menjenek kárba. De ha elfogy az utsó flakon is, újra veszem, mert nagyon jó. Bőrgyógyász ajánlotta és nagyon hatásos. Sajnos a nevére nem emlékszem, de ha bemész a gyógyszertárba megmondod, hogy a fejbőröd nagyon zsírosodik és erre szeretnél smpont... ne vichy-t meg ilyeneket vegyél... valami SL+ vagy nem tudom mi volt a neve.. de ha ilyesmit említsz nekik szerintem nekik beugrik majd... :)
2012. dec. 16. 10:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Wu2-t ne vegyél! én megjártam vele. Lassabban zsírosodott, de tiszta gubanc lett tőle a hajam. A kénes samponok a jók ilyenre, például a naturlandos
2012. dec. 16. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A fent említett összes sampont kipróbáltam (kivéve ezt a Sea-cretet), és állíthatom, hogy egyik sem csodaszer. Illetőleg kipróbálhatod őket, hátha neked használnak, nekem nem. De ez azért van így, mert nekem genetikailag zsíros és nem azért, mert gyakran mosom vagy mert rossz samponnal. Kénes sampont szokták ajánlani. Az én hajammal annyit tett, hogy iszonyat kiszárította a hajvégeket, amellett baromi büdös is volt a frizurám. Hogy kitolta e a hajmosást? 1 nappal sem, sőt. Annyira szárította a fejbőröm (iszonyat húzódott az első nap), hogy az még több faggyút termelt, hogy kompenzálja ezt a szárazságot. Próbáltam azt is, hogy nem mosok hajat, csak heti 1x. Ugye aki nagyon okos akar lenni és megmondani a tutit, az mind azt mondja, hogy azért zsíros, mert gyakran mosom (erről szó sincs). Tehát mikor csak heti 1x mostam, akkor azt értem el vele, hogy iszonyat mód el kezdett hullani, mert a sok faggyú teljesen eltömítette a pórusokat. 3 hónapig csináltam amúgy és 2. napra ugyanúgy zsíros volt. Nekem lényegében egy dolog volt, ami bevált, amitől 2. nap is frissen mosottnak néz ki a hajam. Ez Nadler féle samponszappan (guglizd ki). 100 %-ban vegyszermentes, kézzel készített. Nekem egy bajom van vele: annyira kemény itthon a vizünk, hogy nem lehet kimosni a szappant a hajamból :D :D :D

[link]

Ennek a csajnak pedig bevált, úgyhogy biztos nem a szappan hibája. Azon kívül krémmánián is dicsérő szavakkal illették. Írtam a készítőnek, hogy mi lehet a baj és ő arra jutott tehát, hogy a kemény víz az oka. Így megszívtam :D de ha nálatok lágy a csapvíz, akkor nyugodtan próbáld ki. Annyi, hogy jobban ki kell öblíteni, mint egy átlagos sampont, illetőleg ajánlott az ecetes öblítés is a végén.

2012. dec. 16. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
kevésszer mosd a hajad
2012. dec. 16. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!