Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek jól állna a...

Szerintetek jól állna a kékesfekete haj? O. O

Figyelt kérdés
sötét szemöldököm és aranybarna hajam van... azon gondolkoztam befestetem kékesfeketére de nem vagyok benne biztos .xdd szerintetek jó lenne ?? xDD
2012. dec. 15. 23:59
 1/5 anonim ***** válasza:
mittomén, a lényeg h attól nem szabadulsz meg a ku*rvaistenben sem féléven belül
2012. dec. 16. 00:13
 2/5 anonim válasza:
Szerintem jólállna próbáid ki és ha nem tetszik akk visszafested :D am én is kékre akarom a hajam csak én világosra mint amber mccracken-nak van
2012. dec. 16. 00:16
 3/5 anonim ***** válasza:

1. ezekből semmit nem lehet megállapítani (amúgy 98%-ban biztos, hogy nem állna jól)

2. ha befested és szarul áll, akkor a hajad leszívatásával fogsz megszabadulni tőle, utána fénytelen őszes színnel rohangálhatsz jó pár hétig

3. a hajad szálai jelentősen megcsappannak egy idő után

2012. dec. 16. 00:28
 4/5 anonim ***** válasza:
A fekete a legkárosabb festék mind közül, szóval én már csak ezért sem ajánlom, na meg a kékesfekete csak az első mosásig kékes, utána egy sima fekete lesz belőle. Ami igen keveseknek áll jól. Öregít is. És ha nem tetszik hiába fested más színűre mert nem fogja be semmi.
2012. dec. 16. 00:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha cba-s eladólányokra akarsz hasonlítani, csak nosza!
2012. dec. 16. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!