Lehet így hajat festeni? Megvan a "bajom".
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy akkor nem lehet, legalábbis nem tanácsos. Igaz ez? Miért nem lehet? Most vagyok az utolsó napban.2009. aug. 22. 13:02
1/7 anonim válasza:
Szerintem majd 2-3 nap múlva! Nem lessz olyan a színe, azért nem ajánlatos. Bár ez inkább csak szökére vörösre vonatkozik személyes véleményem alapján, szerintem ha barnát illetve feketét akarsz,akkor azt lehet, az befogja.
2/7 anonim válasza:
Az okát nem tudom, hogy miért van így, de már nagyanyám is azt mondta, hogy ilyenkor nem jó hajat festeni, daeurolni, vagy pedig tortát sütni:)
3/7 anonim válasza:
hamar kikopik a festék vagy nem lesz olyan jó a színe
4/7 anonim válasza:
Hamar kikopik és nem fogja be rendesen:S Velem már nem egyszer megtörténtek a fentiek, amikor meg volt, úgyhogy tanultam a hibá(i)mból.
17L
5/7 anonim válasza:
Először énse hittem benne, amíg nem tapasztaltam.Befogni befogja, csak sokkal hamarabb kikopik.
7/7 anonim válasza:
igen ez igaz, nemtartozik ide,de akkor műkörmöt se ajánlatos rakatni, mert vagy lepattog, vagy levegős lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!