Hogyan tudnám kifehéríteni a bőrömet műtét nélkül? Valami jó kis tipp amivel fehér lehet a bőröm és hülyék kerüljék ezt a kérdést!
Hát mégis hova tartozik?
Mivel neked szólt, pontosan ide tartozik.
Amúgy meg nem gondolom, hogy van erre bármi értelmes módszer. Így jártál!
Most már értem miért akarod világosítani magad! Ne aggódj, a stílusod és az értelmi szinten nem változna akkor sem, ha lenne rá módszer.
Minden jót!
Nem a barna a divat, "kedves" első, hanem a fehér bőr, már rég... Bár mindenkinek a saját bőrszíne áll legjobban, szóval nem értem miért akarja bárki is megváltoztatni.
Vannak persze fehérítős krémek, több hónap használat után láthatsz némi változást, de a napot kerülni kell, meg csak fényvédővel járni kint, mert különben semeddig nem lesz tartós. Az ilyen krémek leginkább koreaiak, szóval neten lehet rákeresni és rendelni.
Első vagyok.
Szoláriumot üzemeltetek, van róla fogalmam, hogy mennyi fiatal lány, de már fiú is megőrül a barna színért.
Egyébként meg teljesen mindegy, ezen nem fogunk összeveszni, mert nekem mindegy melyik szín a divat, gondolom neked is. Kérdező meg használjon lisztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!