Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit használ a hajához a 3:45...

Mit használ a hajához a 3:45 percnél a videóban?

2012. dec. 15. 00:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyen... izé... nem tudom mi ez magyarul. [link]
2012. dec. 15. 00:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Megnéztem a videót. Dzsizösz. Kicsit köcsög a csávesz.

És direkt vagy véletlenül majmolja Shane Dawson-t?

Amit a hajára keny, az meg valami szirszar. De miért akarsz ilyen hajat? Mert meg vagy tévesztve, szegény kis tináger.

2012. dec. 15. 00:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Szál, mint, gyantás termék segédletek megvastagodhat, meghatározza struktúra és növelik teljessége a haj biztosít erős, hajlékony tartás matt Lehetővé teszi a penész és farag haját kívánt stílust használja takarékosan és működik egyenletesen át a törölköző-száraz haj

Lefordíttattam neked a guglival, ugye milyen kedves vagyok?

2012. dec. 15. 00:57
 4/4 A kérdező kommentje:

Elsőnek köszönöm! :)

2.;3.>> Igen,nagyon kedves vagy,köszönöm.

Nem tudom miért majmolja shane dawsont. de haggyuk rá.

És nem ilyen hajat akarok,mert ilyen van nekem is,csak én wax-ot használok. A kérdést csak azért tettem fel,mert nem tudtam mit használ a videóban. ;)))

2012. dec. 15. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!