Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Mennyire fontos...

Lányok! Mennyire fontos nektek egy férfi lábán a szőr?

Figyelt kérdés
Tényleg vonzó egy nő számára ha a hosszú,fekete,göndörödő szőrszálak sűrűn vannak egy férfi lábán? Kicsit olyannak érzem ezt a dolgot,hogy "egy férfi csak úgy férfi ha szőrős lába van".. tehát nem túl sok igazság van benne csak egy olyan berögződött dolog,úgy mint ahogy annó a mellkas vagy a hónalj szőrzet hiánya volt halálosan b.zis,ma meg szinte már ápolatlan az aki még nem borotválja. Elég hosszú fekete szőr van a lábamon és ráadásul combrésznél kicsit "foltos" is,van ahol több van,van ahol kevesebb és számomra nem igazán szép látvány,nem tudom elképzelni egy nőnek hogyan lehet az. A kérdésem az,hogy valóban ez annyira fontos dolog? Annyira kiábrándító,ha egy pasin mondjuk trimmelve van a szőrrengeteg vagy egyáltalán nincs? 18/F

2012. dec. 14. 19:59
1 2
 11/12 Hering Roland válasza:
26 éves vagyok és nem nő a labszaramon sem a combomon a terdemnel minimális láthat...nem értem hogy lehet ez és szinte mindenki vélekedik ki így ki úgy ,legtöbben azt hiszik borotválkozni gyantazom ,de ha jobban megismerjék(nek) látják hogy tényleg ilyen mindig ...ha valamit tudtok hozzáfűzni meghallgatom de válasznak szántam ,mert pont témába illő.
2017. jún. 20. 01:11
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontos. Én kifejezetten a szőrös fiúkat szeretem, a szép szőrt nagyon szexinak találom, de még a csúnya szőr is jobb, mint a semmilyen. Volt olyan barátom, aki kifejezetten az én kérésemre hagyta abba pl. a mellkasa borotválását :) Azt meg tök igazságtalannak érzem az élettől, hogy annyi pasi lábán vannak kopasz foltok, miközben mi gyantával szívatjuk magunkat hetente.
2019. júl. 13. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!