Hajhullás ellen melyik termék a jobb? (lista lent)
Kicsit hullik a hajam + nagyon vékonyszálú és hamar lelapul sajnos.
Utánaolvasgattam a témának és találtam pár szert viszont nem tudom eldönteni hogy melyikkel érné meg elkezdeni egy kúrát.
Légyszi ha bárkinek bármelyikkel van tapasztalata (pozitív/negatív) írja meg! Köszi! :)
- Bánfi hajszesz
- Dr. Immun hajszesz
- Varga cseppek
- Hair Man hajápoló szer
- Hair Nice hajkence hajhullás ellen
- Herba Vita hajszesz
- Herzéria Ampulla
- Himalaya sampon
- MediFleur gyógynövényes hajszesz
- Seborin hajszesz
Illetve érdekelne még az is, hogy ezek a kapszulák (mint pl Biovanne, Revalid) érnek-e valamit?
Egy időben én is sokat foglalkoztam a témával. Bánfit és Herba Vitát használtam ezek közül, és amit nem írtál, Helia-D-t [link]
(én ezt ajánlom a legjobban, összetevői miatt és mert tényleg serkenti a vérkeringést). Igazából nem tudom, hogy melyiktől múlt el nálam a hajhullás, de amíg ezeket használtam, szépen lassan abbamaradt.
Vitamint pedig szerintem mindenképp szedj, én a DM B-vitamin komplexét ajánlom: [link]
Nagyjából ugyan azt tartalmazza, mint a Revalid, Biovanne, stb, viszont 3x nagyobb mennyiségben, és az ára is sokkal kedvezőbb.
Egyébként sok-sok-sok folyadék és változatos táplálkozás, néha ennyi is elég, sokan nem is gondolnák, hogy ez mennyit számít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!