A rozmaringtol tényleg gyorsabban nő a haj? és sötétiti a hajat? Hogyan kell elkésziteni? Probálta már valaki?
Én samponba csepegtettem, illetve olívaolajba is és úgy masszíroztam a fejbőrömbe, majd 1-2 óra után lemostam. Látványosan segített a hajnövekedésen, viszont nem sötétedett tőle a hajam (világosbarna színű).
De lehet venni rozmaringlevelet is. Le kell forrázni 1 maroknyit 1 liter vízzel, majd mikor már kihűlt, a hajmosás legvégén kell leöblíteni vele a hajat.
A rozmaringról én is azt olvastam, hogy a sötét hajra jó, de én korpás fejbőrre használtam, ami segített:)Ha növeszteni akarod a hajad, akkor a ricinusolajat ajánlom.
A saját hajamra ezt csináltam meg legutóbb: 2 kanál forró vízbe raktam 1 csipet szárított rozmaringot, és hagytam 1 kicsit ázni, amíg be nem színezte a vizet. Ehhez raktam 1 kanál ricinusolajat, és azt hiszem 1 v 2 kanál olívaolajat (ez az én hajamra bőven elég, kb. a derekamig ér, és nagyon dús). Összekevertem és ráraktam a hajamra. 2 óráig hagytam rajta, majd samponnal alaposan lemostam.
köszönöm a váalszokat
és nekem is majdnem derékig ér és suru és nagyon sötét barna ,olyan feketés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!