Hogyan lehet eltüntetni a piros hízási illetve növési csíkokat?
Figyelt kérdés
A combomon, és a fenekemen vannak ilyen csíkok, és emiatt nagyon rosszul szoktam érezni magam, mert borzasztóan néznek ki, tudom hogy egy idő után kifakulnak, de az sem tűnik el. Vagy ha nem is eltüntetni, de megakadályozni, hogy több jelenjen meg, vagy esetleg vmi más2012. dec. 11. 00:19
1/3 anonim válasza:
stria a neve és plasztikai sebészeti eljárással.
2/3 anonim válasza:
Nem kell hozzá műtét, nekem is volt sajnos több is a fogyásom miatt. Én reconstriát használtam/használok rá. A többsége el is tűnt, de van amelyik csak elhalványodott tőle.. DE százszor jobb, mint amilyen volt. Én internetről rendelem..
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, és mennyibe kerül egy ilyen cucc és meddig elég?? és igazából mi is ez? kenőcs?
2012. dec. 12. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!