Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha egyszer leborotváltam a...

Ha egyszer leborotváltam a kezem akkor nagyon meg fog erősödni a szőr? :/

Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 18:59
 1/4 anonim válasza:
Igen, valószínű hogy jobban fog látszani.
2012. dec. 10. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:
jól mondja az első
2012. dec. 10. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez attól függ.

Nekem alapból nem voltak fekete szőrök a kezemen, viszont hosszúak voltak és így már eléggé látszódtak. Egyszer leborotváltam őket és azóta mindig borotválom. Ha vissza is nő 3-4 mm-t, még mindig nem olyan feltűnő, minthogyha hosszú lenne.

2012. dec. 10. 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyszeri leborotválástól még nem erősödik meg, tapasztalatból mondom. Egyszer régen mikor tinéves korom elején jártam, leborotváltam az egyik karomon a szőrt, a másikon meg nem, mert közben sikerült megvágnom magam. Aztán egyik kezem csupasz volt, a másik szőrös XD Nem lett erősebb még egyszeri alkalomtól, úgyhogy nem kell megijedni.
2012. dec. 10. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!