Remington vagy Philips hajszárító?
Figyelt kérdés
Ionos hajszárítót szeretnék venni 10 ezer forint körül. A két márka kb mindenben megegyezik, de a Philipseknél 6 fokozat van a hőmérséklet állításra, a Remingtonnál csak 3. Számít ez valamit?2012. dec. 10. 14:55
2/9 anonim válasza:
remington....nekem hajvasalóban van ilyen és nagyon jó
3/9 A kérdező kommentje:
Igazából felesleges a link, a hivatalos oldalukon néztem őket, egyik 9990, a másik 10450 azt hiszem.
HIába linkelek, nem derül ki semmi, csak oda van írva, hogy hány fokozat van.
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy minőségi javulást jelent-e a 6 fokozat a 3hoz képest, vagy csak hangzatosabb, de gyakorlati szerepe nem nagyon van?
2012. dec. 10. 15:02
4/9 anonim válasza:
Én egy hete vettem Philips-t, és nagyon szeretem:) Bár ettől nem gondolom, hogy a Remington valamivel is rosszabb!
5/9 A kérdező kommentje:
A Remington felé hajlok, de olvastam róluk véleményt, néhol kifogásolták, hogy nagy és nehéz.
2012. dec. 10. 15:26
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Ez egy picit drága, én a Remington D5020-al szemezek most.
2012. dec. 10. 15:57
9/9 anonim válasza:
kicsit késve...de nem tudom hogy megvetted-e már
én karácsonyra kaptam egy Remington hajszárítót 5000-6000 Ft között és nagyon jó, igaz 3 fokozata van de megfelelő erősségű mind3! lehet állítani hogy hideg/meleg hő fújjon tehát én merem ajánlani a Remington hajszárítót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!