Mivel tudnék ilyen hajat kreálni magamnak? Kép lent
2009. aug. 20. 18:33
1/1 anonim válasza:
Mosd meg, aztán hajhabozd be a hajad. Közepesen nedvesre szárítsd meg. Aztán vékony kis tincsenként tekerd hajcsavaróra, szárítsd teljesen szárazra, hagyd kihűlni a csavarókat, aztán óvatosan szedd ki a csavarókat, tincsenként messziről fújd le egy kis hajlakkal. Ha minddel végeztél hajolj le, és borzold össze a hajad. :) Én úgy szoktam, ha nagyon szálkás, egy pici zselét teszek a tenyeremre, és beletúrok. Vagy, a másik verzió, amit alkalmazni szoktam: Vékony tincseket tekerek az ujjam köré, ha megvan a kis csiga, befogom hajvasalóba, pár másodpercig úgyhagyom, aztán kész is, göndör. Ezt minden tinccsel végigmacerálom, ha nem eléggé dús a hajad, akkor vasalás előtt a tincseket a tövénél tupírozd meg kicsit. Nem sokkal macerásabb, mintha csavarózgatnál, és mivel nem 100% szabályosak így a tincsek, ezért természetesebbek hat. A végén persze fújd be az egészet hajrögzítővel kicsit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!