Szépség tippek? Nektek mik váltak be?
Szia!Egyetértek az előttem szólóval, Használj a hajadra minden hajmosáskor balzsamot is.
Minden reggel és este tisztísd meg az arcod. (én ehhez gyógyszertárban kapható bioderma sensibio tonikot használok, a sminklemosónak is tökéletes).És hidratáld a bőröd.
Érdemes elmenni kozmetikushoz, aki megtisztítja a bőröd, aztán ő tud segíteni, hogy mit használj.
Hetente egyszer érdemes még leradíroznod a bőröd.
Hétköznapokra én nem használok alapozót, csak színezett hidratálót, ha gondolod még kis arcpirosító, és tus/szemceruza, meg szempillaspirál. :) Szerintem ennyi elég. :)
A bőrápolás a bőrtípusodtól függ. A legfontosabb, hogy tisztítsd rendesen, ha nem muszáj, ne használj sok kencét rá. Ha kell, akkor inkább menj bőrgyógyászhoz, vagy próbáld ki a gyógyszertári arcszeszt és hidratálót. Nekem ezek váltak be leginkább, illetve sok házi praktika van, ami azért jó, mert tudod, hogy mit raksz magadra és nem mérgezed mindennel a szervezeted.
A hajamra én úgy szoktam vigyázni (mert amúgy eléggé hullik és töredezik), hogy hajmosás után vizesen nem fésülöm meg dörgölöm meg törölközővel, csak pár percre a fejemre tekerem a törölközőt és utána szárítom meg. Nyáron, ill. amikor nincs meleg, hagyom magától megszáradni.
A természetes smink nálam annyi, hogy szempillaspirál + rúzs, ami ilyen nagyon halvány (a színárnyalat neve korall), és tulajdonképpen nem látszik, hogy ki vagyok festve, mégis ad valami egészségesebb színt az arcomnak.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!