Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajat ajánlotok ilyen...

Milyen hajat ajánlotok ilyen fejformához? (kép lent, féri)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Szeretnék vmi újat, csak nem tudom milyen állna jól.Képet linkeljetek ha tudtok lécci

2012. dec. 8. 21:53
 1/9 Joy Turner ***** válasza:
100%
Te aztán feladtad a leckét! Elég nehéz ezek alapján a képek alapján eldönteni.
2012. dec. 8. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez jól állna:

[link]

2012. dec. 8. 22:10
 3/9 anonim ***** válasza:
2-ezen jót röhögtem:))kérdező te most azt hitted hogy így látszik a fejformád?Ha képet nem akarsz kirakni menj el fodrászhoz majd ő megmondja mi áll jól neked!
2012. dec. 8. 22:16
 4/9 Joy Turner ***** válasza:
:DDDDD Menő!
2012. dec. 8. 22:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj, de ilyen kép alapján még azt sem tudtam hirtelen eldönteni, hogy ez most mit akar ábrázolni.. a második képen főleg... a fejformádról semmit nem árul el... mindent eltakartál amit lehet... akkor inkább képet se rakj fel..semmi értelme... akkor kérdezd meg az ismerőseidet, ha ilyen nem akarom, hogy megtudják kivagyok típus vagy...
2012. dec. 8. 22:18
 6/9 anonim ***** válasza:
2012. dec. 8. 22:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Picasso visszatért!:D
2012. dec. 8. 22:43
 8/9 anonim ***** válasza:
ez most komoly??:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nem a humor kategóriába akartad rakni?
2012. dec. 9. 12:39
 9/9 anonim ***** válasza:
xDDDDDD milyet nem ? xDDDDD
2012. dec. 13. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!