"Leégettem" a hajamat hajszőkítés közbe. Mit lehet tenni annak érdekébe, hogy minél előbb rendbe jöjjön?
Tegyél rá pakolásokat, balzsamot is használj, hátha segít rajta. Nem tudom a ricinus segítene e rajta, hátha majd valaki jobban tudja.
Off: egyébként kijött belőle a fekete szín? Milyen színű lett így a hajad?
Szőke lett, a színe nem gáz, bár nem azért szívtam le, hogy ilyen legyen, hanem hogy extrém színezővel még felturbozzam.
Most jelen pillanatba nem merek semmit rákenni. Levágtam 10 centit belőle, nem lett sokkal jobb, csak reménykedni tudok, hogy valami segít legalább abba, hogy visszafesthessem a hajamat legalább egy hónap múlva
hát ebből már nem lesz haj, míg le nem nő.. nekem csak a vége égett meg egyszer, nem szőkítéstől, hanem csak sima festéktől, rákentem a festéket és csináltam a dolgomat, a 30 percből 45 lett ami az én vékony szálú (akkor még egészséges) hajamnak elég is volt, hogy az utolsó kb 15 centi megégjen.. derékig ért.. le kellett vágni, de a felette lévő rész is szárazabb volt utána, igaz az nem égett meg, csak szárazabb lett.. még mindig van kb 10 centi a jelenleg picivel váll alá érő hajamból ami olyan száraz szar, de már elég szépen lenőtt..
sok kitartást míg lenő. :D balzsamokat pakolásokat, kifésülést könnyítő sprayket (mert nehéz lesz fésülni is..) ajánlom, hogy elviselhetőbb legyen, de vissza nem kapod a régi hajadat még jó darabig. :/
én is hasonlóan jártam jópár éve, bár én festett vörösből szívattam le, és előrelátóan fodrászkellékes boltban vettem az eredeti hajszínemhez hasonló festéket... nos nekem is gumiszerűre szívta főleg a végét, és fehérre. így ki sem mertem volna menni az utcára, így vettem egy nagy levegőt, és gondolván h ennék rosszabb úgyse lehet, végül befestettem.
Szerencsém volt, egész normális színű lett a végére, és amikor megszáradt, már nem volt gumiszerű, de minden hajmosásnál utána olyan volt, és a égéből persze így is kellett vágni, és évek kellettek amíg rendbe jött és teljesen lenőtt a sérült rész... szóval soha többé ilyet .S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!