Fekete hajfesték? Melyiket?
Nyár óta gondolkodok, hogy lefestem a hajamat feketére... eszméletlenül tetszik, nem az a kékes, hanem a sima fekete.. mindenki azt mondja hogy jól is állnak a sötét színek, most ilyen középbarna - csokibarna közötti színe van a hajamnak, de még karácsony előtt érik neki egy festét, mert nagyon nő lefelé.. úgy döntöttem hogy mostmár tényleg lefestem feketére, tudom hogy jobban hullik tőle a haj, stb, nem kérek kioktatást...
Az érdekelne, hogy melyik márkát ajánljátok? Én a palettén gondolkodom, nem tudom, az jó feketéből? :) Olyat akarok ami azért nem 1500-2000 /doboz, mert hosszú a hajam, és kell rá vagy 3 hogy elég legyen.. tehát viszonylag olcsó (700-1200 ft) de tényleg jó, megfogja, nem kopik olyan könnyen, nem hullik tőle nagyon a haj... köszi előre is! :)
Palette-től nekem hullott a hajam. De mástól is hallottam hasonló tapasztalatokat.
Garnier, Syoss nekem bevált, bár mintha a Garnier festék hamarabb kopna, bár én sűrűn festem, mert világos a hajam, hamar látszik a lenövés.
értem, köszi. :) és Garnierből melyiket használtad? mert úgy tudom abból is van több féle.. nekem is világos az eredeti hajszínem, egész pontosan középszőke, de mindig utáltam, alig vártam hogy lefesthessem.. nasgyon gáz volt, annyira borzalmasan néztem ki vele.. :S még a gesztenyebarna is túl világos volt, a sötétbarna állt eddig a legjobban, de én nagyon akarom azt a feketét, csak ugye alapból hullik tőle a haj, nem akarom hogy az is rátegyen hogy milyen fajtát kenek rá, azért érdekel melyik a legjobb..
a Syoss mennyibe került? az nem kopott, jól megfogta a hajadat? :)
köszi előre is. :)
Én most egyhuzamban már 6 éve feketére festem a hajamat és nem hullik!! Előtte voltam világos szőke és fekete felváltva. De most már 6 éve folyamatosan fekete vagyok, néha kékesfekete, de többnyire intenzív fekete! Most is sima fekete vagyok! Eredeti hajam amúgy sötétszőke.
A Palettét azt nem ajánlom, mert szárítja a hajat eléggé.
A Syosst vagy a Garnier Colour Naturals intenzív fekete hajfestéket ajánlom!
Én a Garniert használom és nekem is 2 doboz kell belőle, mert hosszú a hajam. Nekem ez nagyon bevált, nem is túl drága és tartós is és nem szárítja úgy a hajat!
Első válaszoló vagyok. Megnéztem a festékem, ugyanazt a típust (Garnier Color Naturals intenzív fekete) vettem, mint a másik válaszoló.
Ha jól emlékszem, olyan 800-900 Ft körül volt, de változó az ára, mert általában hipermarketekben veszem és ott mindig más áron futnak a festékek. Általában azt veszem, amelyik kedvezőbb, hol Garnier, hol Syoss.
Mikor fekete hajam volt, akkor Perfect Mousse-szal festettem. Az igaz, hogy drágább, de nem kell belőle két doboz.
Egyébként én a feketét meggondolnám a helyedben, mert kevés embernek áll igazán jól, nekem sem volt jó, mert sápasztott, durvította az arcomat (ezt mások is mondták, de nekem akkor csakazértis a fekete kellett :D). Ja és nagyon hullott a hajam tőle. Hálistennek most már világos a hajam... Inkább válassz egy nagyon sötétbarnát, ilyet:
Ez is elég sötét, és legalább nem az a csúnya mű-fekete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!