Milyen krémek jók, szerintetek mitesszeres bőrre?
Figyelt kérdés
Az arcomon vannak mitesszerek és már sok arckrémet kipróbáltam de egyik se nagyon vált be.
szerintetek milyen krémek lennének jók rá, ami persze tényleg beválik?..
2012. dec. 7. 15:40
1/4 anonim válasza:
A krémektől ne várj csodát, nekem semmi nem mulasztotta el évekig, hiába vettem mindenféle reklámozott kenceficét. Ami változást hozott az az E-vitamin szedése és a teljesen natúr szappanok használata, ha még is kell a krém, akkor dm-ben kapható Alverde-családból válassz. Átlag 1000 ft körül van, natur kozmetikum, és nincs benne olyan szintetika, ami eltömítené a bőr pórusait.
2/4 A kérdező kommentje:
És például milyen natúr szappanokra gondolsz?
2012. dec. 8. 15:14
3/4 anonim válasza:
Pl a dm-ben lehet kapni papír meg átlátszó csomagolású Bali natúr szappant, van kör alakú, meg szögletes. Azokban nincsen szintetika, csak természetes olajok, meg fűszerek, amelyek élénkítik a bőrt, és nem tömítik el. Ugyanígy tudom ajánlani a Himalája sószappant. Ennek csak a formája szappan, igazából egy sótömb. Ezzel a nedves bőrt kell átdörgölni, kicsit csíp, de megszünteti a pattanásokat, meg a mitesszereket és teljesen felfrissíti a bőrt. Visszaállítja a természetes egyensúlyát, néhány használat után már látni a különbséget. Használat után 5-10 perccel teljesen megszűnik a száraz érzet, csak üde bőr marad. Ha mégis kell egy pici krémezés, akkor csak tiszta olajat szabad használni, mert olyan mélyen tisztítja a pórusokat, hogy a szintetikus anyagok a bőr mélyebb rétegeibe jutva, még károsabbak. Erre a célra a ricinus olaj tökéletes.
4/4 anonim válasza:
Még egy dolog. Régen havonta kb 3-4000 forintot költöttem arclemosókra, meg krémekre. Ellenben most veszek szappant kb 500 forintért, ha müller felé járok, akkor az aveo-t választom (kb 200 ft), ez két hónapig elég. Mindig van otthon ricinus olaj, 300 forint a patikában, a sószappan ára 900 forint körül van, de akkora, hogy legalább 2 évre elegendő. Télen szoktam kiegészíteni a skálát egy alverde-s hidratálóval, ami 1000 forint körül van, szintén 2-3 hónapig elég egy tubus. Plusz a vitamin, azt legtöbbször a rossmann-ból szerzem be, egy-néhány száz forintért. A havi költség így sem éri el az 1500 forintot és szebb a bőröm, mint valaha. Meg ami még jól jön, a sok folyadék, pl mentes víz. (Ha mindezeknek csak a felét szerzed be, már akkor is sokat teszel a bőröd egészségéért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!