Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tudtok a Solutio antisudor...

Mit tudtok a Solutio antisudorica izzadásgátló szerről?

Figyelt kérdés

Mikor lehet gyantázás után használni(hónaljon)?

Vizes vattával vagy szárazzal vigyem fel?

Lehet utána dezodort használni?

Ha este vittem fel, reggel le kell mosni?

Bocsi, hogy ennyit kérdezek, de most használom először.:D

2009. aug. 19. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem gyantázás után ne használd, inkább a következő estén, mert csíphet

száraz vattával kell felvinni

én este szoktam használni, és akkor nem használok dezodort, csak reggel

én nem szoktam lemosni, mert reggelre úgyis felszívódik

2009. aug. 19. 21:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ:D
2009. aug. 19. 21:53
 3/5 anonim ***** válasza:
szívesen:)
2009. aug. 19. 22:09
 4/5 anonim ***** válasza:
87%

Gyantázás után tényleg csíp, hisz érzékenyebb a bőröd. De ha birod a fájdalmat, akkor használhatod olyankor is. :D

A lényeg, hogy tiszta, száraz felület legyen.

Én száraz vattával viszem fel. Igen, lehet utána deodort használni, szoktam is. Mondjuk várok pár percet hogy beszívódjon. De nem is mindig használom, mert anélkül sem leszek büdös, tényleg használ. :)

Lemosni nem szükséges. Sőt, nem is kell.

Arra készülj, hogy eleinte fura lesz hogy csípni fog, meg nekem viszketett kicsit, de megszoktam. És azt kell mondjam, megéri néha használni, mert sivatag lett a hónalja a legnagyobb melegben is. Viszont azt is jó tudnod, hogy nem ajánlatos mindennap használni, ki ne marja a bőröd. Mondjuk minden másnap vagy ritkábban. Ahogy jólesik. De 1-2 használat után már érezhető, hogy ha mást is használsz, akkor sem izzadsz. :D Huh, izzadásmentes napokat kívánok!

2009. aug. 19. 23:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm a válaszokat és hogy ilyen segítőkészek vagytok.
2009. aug. 20. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!