Rendeltetek hajplázáról póthajat? Vélemény?
Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 20:03
1/4 anonim válasza:
Kolleganőm rendelt. Jó minőségű, nyugodtan rendelhetsz. (szépségiparban dolgozunk ugyhogy láttunk már pár rossz minőségű és nem emberi hajat, de ez nagyon jó minőségű.)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!:)
2012. dec. 6. 21:44
3/4 Sziszy007 válasza:
Sziasztok! Ha jót akartok magatoknak és nem szeretnétek 18.000 vagy akár több ezer forintott kidobni az ablakon ezt a hajplázát felejtsétek el,egy nagy átverés az egész! Műhajakat árulnak ami mikor megérkezik nagyon szép sima ,de ahogy megmososd vége,dobhatod ki,mert hordhatatlan,gubancos és szálkás!Én felhívtam őket négy nap után és azt mondta a hölgy hogy nem adják vissza az árát mivel hortam,Kérdem én akkor a gatancia hogy garancia,ha le sem tudod tesztelni mit vettem? Én szándékosna mostam meg,hogy lássam mit vettem! Egy kalap szar az egész!Vitáztunk egy sort aztán letettem a telefont,nem érdemes velük foglalkozni! Előadják a nagy videót az oldalon,a haj meg sem közelíti a valóságban,elvékonyodott műhaj,ami ritka is, a videón tömör végű,de biztos hogy nem az a haj amit tőlük lehet vásárolni!Ne VEGYETEK Tőlük!!!!
4/4 anonim válasza:
Sziasztok !
Ahogy elnéztem az oldalt , nem csak 18000ftért van haj 150000ft-os natur copfjaik is vannak. 18000-ért nem tudja ugyanazt mint 150-ért!
Olyan mintha egy Ferrarit Trabanttal versenyeztetnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!