Ezt a póthajat hogy kell felcsatolni?
Figyelt kérdés
Nem értem, ezeket a csattos hajakat hogy lehet úgy felcsatolni, hogy ne látszódjon a csatt? Vagy csak sapkával, kendővel kell használni?
Mint pl. ez: [link]
#felcsatolható #póthajat
2012. dec. 6. 10:02
1/3 anonim válasza:
Fel lehet szépen csattolni, de én biztos szoronganék, ha csattal lenne rögzítve csupán a hajam, mindig paráznék, hogy mikor csúszik ki, esik le, az meg nagyon nagyon ciki.
2/3 anonim válasza:
Nem sapkával és nem is kendővel. Nem tudom szoktad-e vasalni a hajad vagy láttál-e már esetleg mást, hogy úgy vasal hajat, hogy a feje tetején levő hajakat felköti és a többit leengedve hagyja, na most ugyanez az eljárás megy végbe itt is. Kb. a füled tetejének a magasságában szépen felkötöd a hajad azt a részét az alját leengedve hagyod, általában 5 db csat szokott lenni ezeket a póthajakon és ezeknek vannak ilyen fogai, bele tűzgéled aztán odanyomod a csatot, utána pedig leengedheted rá a saját hajadat(azt a részt amit felkötöttél) és így nem látszik, hogy póthaj és a csatok sem, de ezt semmiféleképpen nem venném meg mert nagyon rossz minőségűek, egyszer használatos kb.
3/3 anonim válasza:
Youtubeon vannak videok ahol mutatja hogy kell, mivel a hajad között lesz a műhaj és a csat is ezért nem fog látszani... kivéve ha fúj a szél meg hasonlók, akkor van gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!