A homlokomon a szememmel vízszintesen egy vonalban mindkét oldalt pattanásaim vannak, valamint középen is, az orrom felett. Mit tehetek?
A kozmetikusom adott arcradírt, meg pórusösszehúzót, de 6 hét alatt sem használt, ezért váltottam. Vettem Garnier családot: arclemosót, tonikot, krémet, meg radírt. Rendszeresen használom, most már több mint 2 hete. Látom a hatást, mert kihozza őket, de a helye megmarad az arcomon, piros pöttyök formájában, és lehet, hogy csak ezért, de mintha egyre több lenne. Mit tehetek, hogy tüntethetem el őket?
24/L vagyok, és tinédzser koromban sosem volt 2-nél több pattanásom.
Kérlek segítsetek, a hajamat is felfogom, hogy ne izzadjon a frufru alatt annyira a bőröm, de nem hordhatom mindig úgy. Nincs ötletem.
rossz lehet, ha ilyen korban pattanásaid vannak.
kettő dolgot tudok tanácsolni:
1. egészséges táplálkozás, sok ásványvíz
2. hidrokortizon hatóanyagú kenőcsök (nagyon jók, gyorsan hatnak!!!) kérdezd meg a dokit, hogy melyik fajta kell neked, mert én nem emléxem pontosan melyik van arcbőrre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!