Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most akkor hogy is van ez a...

Most akkor hogy is van ez a hajszínező?

Figyelt kérdés
Valaki azt írja hogy ugyanúgy nem kopik ki mint a hajfesték, valaki meg azt írja, hogy a tartós hajszínező is kikopik egy idő után..De hogyha kikopik úgyis akkor minek van külön olyan,hogy kimosható meg tartós hajszínező?Én kábé 2 havonta vagy másfél havonta más hajszínt szeretnék majd és nem akarom kiszivatni meg ilyenek..Olyan kellene nekem ami teljesen kijön egy hónap után kábé..Ja és férfi vagyok szóval ha amatőr a kérdés akkor nézzétek el nekem.Köszönöm.

2012. dec. 5. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A vöröst tartalmazó színezők nem szoktak kikopni rendesen. Az extrém színek mindenképp kikopnak. Bár nem tudom milyen színeket akarsz... 2 havonta nem egyszerű hajszínt váltani szerintem.
2012. dec. 5. 18:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát barna a hajam először feketét szeretnék utána olyat hogy a fele fekete fele vörös utána szőkét satöbbi.:D
2012. dec. 5. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:

a barnát minden meg fogja fogni, ami sötétebb illetve fekete. szőkét csak szivatással tudsz belőle csinálni, de az meg mindent le fog dobni utána.

én a szőke hajamat színeztem lilára (csak az alját) 3-4 hajmosás után semmi nem maradt benne, de már az első után is elég halovány volt...

aztán most az egészet vörösre színeztem, 4 adag színező van rajta (sötétvörös), és még mindig nagyon világos az alja...

szóval ha szőkét akarsz, azt baromira fontold meg... érdemes esetleg világosbarnára FESTENED, azt tudod a szőkén kívül kb. minden színre színezni, ami természetes (gondolok itt a kékre-zöldre-na arra nem), és 3-4 hajmosás alatt fog lejönni.

2012. dec. 7. 00:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Aham köszi.Szőkét akkor kihagyom inkább..
2012. dec. 7. 15:59
 5/5 anonim válasza:
szia hajszínező hát olyan ami 100% ra kikopik ritka! de van olyan hajlakk ami színezett én mint fodrász sürün használok ilyet 1 hajmosás és kijön és olcsóbb is és kb hetekig tudod használni fodrász kellékesben keresd !:D ha érdekel adhatok címet :D
2013. febr. 3. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!