Erősen hullik a hajam és már alig van valami ami a fejemre tapad. Mit javasolsz mit szedjek?
Szia!
Irány a körzeti doki és egy teljes kivizsgálás! A második hozzászólónak igaza van, ez csak egy tünet.
Nekem pár hónapja kezdett el látványosan hullani a hajam, de betudtam őszi hajhullásnak. Mikor nem múlt el, azonnal mentem a dokihoz.
Te is minél hamarabb menj el! Én a bőrgyógyászatra mentem kapásból, ott megnézte a doktornő, tényleg nagyon hullik-e, vagy csak beképzelem. Aztán elküldött vérvételre, fogászatra, stb..., hogy megtaláljuk a gócot.
Szerencsére nálam nem szervi eredetű a baj, de mindenesetre erről meg kellet bizonyosodni. Szóval ezután én sokat olvasgattam utána, és a legtöbb helyen (itt GyK-en is), a Stella hajhullás elleni hajszeszét ajánlották, egy hete használom; illetve szintén netes ajánlások miatt meg a bőrgyógyász tanácsára vettem koffeines sampont is, szintén egy hete.
Remélem, beválik! Nem annyira drágák, talán neked is megérnének egy próbát, de először mindenképp menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!