Valaki tud hajnövesztőt aminek nincs mellék hatása?
Figyelt kérdés
Olvastam itt a ricinus olajról mindenki mást mondd..nem tud valaki mást?Köszi!2012. dec. 4. 19:20
1/4 anonim válasza:
Hát ezeket a Bánfi termékeket mondják még nagyon (hajszesz és sampon), viszont nekem nagyon sokat ártott a hajamnak. A hajfestéket konkrétan lemarta, ezáltal ilyen mosogatólé színű hajam lett. A végét teljesen kiszárította és sprőddé tette, minden milyen balzsamot, pakolás tettem rá. Plusz a fejbőröm is nagyon húzódott, annyira szárította. Persze ez nálam volt, vkinél meg pont, hogy jót tett, úgyhogy kipróbálhatod. Én ősszel használtam hajhullás ellen ezt: [link]
Bevált és nem is szárította a hajam. Kombináld ezzel: [link]
A kettőnek együtt nincs mellékhatása, csak épp nem olyan ismertek, mint a Bánfi termékek. De én elégedett vagyok velük.
2/4 anonim válasza:
Nekem bejött a ricinus, ápolta is nagyon a hajam. Egy ideje váltottam koffeines samponra és tonikra. 2 hét alatt 1 centit nő vele a hajam.
3/4 anonim válasza:
Talán egyszer megértitek hogy hajnövesztő szer nem létezik... a hajnövekedés genetika. Hogy akarsz ezek egy olajjal/krémmel/samponnal/hajszesszel változtatni?
4/4 anonim válasza:
Utolso.. te nem tudsz olvasni? OLvasd mar el amit elotted valaszoltak. Nem hiszem el, hogy meg azt is le kell hulyezni, aki sajat magan tapasztalta. Igenis vannak olajok, es egyeb dolgok amiktol a haj gyorsabban no. Nem 10 cm -t egy heten, de ketszer annyit is nohet mint szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!