Lehet belőle baj ha ezt a keveréket több óra hosszág a hajamon hagyom? (lent)
Figyelt kérdés
Háromnegyede ricinus,negyed része:
kevés sütőtök pép
olivaolaj
belemorzsoltam egy borsószemnyi élesztőt
pici natúr joghurt
kevés őrölt kávé -----> tényleg mindből csak egy keveset
Baj lenne ha 3-4 órát a hajamon maradna?:D Tudom,elég furcsa de hát.... :D
2012. dec. 4. 15:56
1/5 anonim válasza:
kávét ne tegyél bele, kiszáríthatja a fejbőröd(az arcomra szoktam kávés pakolást tenni, hogy szárítsa a zsíros bőröm)
a joghurttól büdös lesz, ha benne marad egy kicsi is a hajadban.
szerintem az olíva-ricinus keverék elég lenne a hajadra.
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom,de a ricinus és az olívaolaj kiüti a kávé szárító hatását.:D Régen sokáig úgy csináltam,de meguntam.Meg amúgy is,úgy tudom hogy a kávé valamennyire sötétíti a hajszínt,ami nem lenne rossz+állítólag annak is van hajnövesztő hatása. Remélem valamennyire befogja a hajamat ,és sötétebb lesz a színe. Na de majd leírom mi volt ha kimostam. :)
2012. dec. 4. 17:50
3/5 anonim válasza:
Hátöö én szurkolok azért a jó eredményért :)
4/5 anonim válasza:
Az oké hogy valaki természetes szereket akar a hajára kenni, de... nekem ez sok így egybe. Egyáltalán mi ezzel a célod? Olajakat alapból nem lenne szabad a fejbőrre kenni. A sütőtök pép az minek? Megmaradt halloweenről és nincs hova tenni?:D Élesztő minek? Nem nagyon értem.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szép lett tőle a hajam,és bár alig láthatóan de sötétebb is. Nem hullott,semmi gond nem volt vele. :D
2012. dec. 15. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!