Csokicsöves szoli a 17. kerületben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
2 hete költöztem a 17. kerületbe. Tudnátok nekem ajánlani valami jó csokicsöves szolit valahol a központ környékén?!
2012. dec. 4. 10:30
2/3 anonim válasza:
Szia,kettő is van az egyik a Pesti úton a Szent kereszt téri buszmegállónál,a másik pedig a Kis utcai buszmegállónál.Mind a kettő H-Vig 7-24 ig tart nyitva.
3/3 anonim válasza:
Szia.Én a Kis utcánál lakom,és ott van egy zöld színű 10 emeletes,aminek az aljában van nagyon kis családias,jó kis gépekkel és csoki csövekkel van fel szerelve.Nekem is egy ismerősöm ajánlotta és nagyon meg vagyok elégedve vele.Próbáld ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!