Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon fontos! Valami házi de...

Majomajom kérdése:

Nagyon fontos! Valami házi de gyors módszert pattanásokra?

Figyelt kérdés
Fogkrémet próbáltam rosszabb lett tőle. Már el vagyok keseredve tükörbe se nincs kedvem nézni. Mostanában nagyon sok kijön az arcomon és hiába tisztitom meg este meg nappal is, éjszakára még pattanások elleni krémmel is lekenem, de úgy veszem észre az sem használ :(((((((( így nem érzem jól magam a bőrömben...és annyira zavarnak ezek a ronda piros pattanások..
2012. dec. 3. 07:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Kevesebb só, cukor, csoki, magvak, sok-sok folyadékbevitel. És néha hagyd a bőröd pihenni, szabadon levegőzni,ne tegyél rá semmit.

A patira pedig jó a jegelés, az uborka, a paradicsom is.

2012. dec. 3. 07:14
 2/7 A kérdező kommentje:
:( sok gyümölcsöt eszem mostanában..de semmi..miást megeszem valami édes dolgot másnapra katasztrófa...:(
2012. dec. 3. 07:17
 3/7 anonim válasza:

Nem lehet, hogy allergiás vagy valamilyen ételre? Ki kellene vizsgáltatnod!

Egyébként ha gyógyszertári alkohollal kenegeted, gyorsabban leszárad. Nézz körül a krémmánia oldalon, ott sok pattanás elleni krémet, szappant véleményeznek!

2012. dec. 3. 11:11
 4/7 anonim ***** válasza:

cickafarkfű tea...200-300ft kb a gyógyszertárba....nekem szárított fűtea van....és kigőzölöm vele az arcom, aztán naponta többször (jo sokszor akár) áttörlöm vele az arcomat...annyira jó gyulladáscsökkentő, hogy eszméletlenül:)

24L

2012. dec. 3. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:

ja igen..a gyógyszertári alkoholt én is ajánlani tudom...tisztít, fertőtlenít és leszárítja a pattanásokat...ezt a kettőt próbáld ki..nekem nagyon hatásos volt:)

24L

2012. dec. 3. 14:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Megmosod meleg vízzel az arcod, és szappanal a kezed. Ezután nyomsz egy kis fogkrémet a kezedre. cseppentesz hozzá egy kis tusfürdőt. Az egészre fújsz sok sok parfümöt, és amíg el nem párolog, gyorsan rákened a fejedre az elegyet. A fokrém legyen mentolos. a kezeddel közben vakarod a fejedet. Nagyon fog fájni de hatásos. Néhány perc múlva lemosod és egy kis aloeverával hidratálod. Ezt csinálod egy hétig minden este. Aztán ár csak minden hétvégén.
2012. dec. 3. 16:18
 7/7 A kérdező kommentje:
hát utolsó válaszolót nem értem xD de nem is akarom...én még ilyenről nem hallottam..
2012. dec. 4. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!