Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy csinálhatnák magamnak...

Hogy csinálhatnák magamnak ilyen hullámos hajat? Hajvasalóval vagy vmi mással?

Figyelt kérdés

[link]

csak nekem van frufrum is, azt szeretném egyenesen hagyni meg nem teljesen fentről kezdve szeretném hullámosan, azt honnan tudom, hogy mettől hullámosítsam? és nem erős göndört szeretnék, hanem ilyen laza, hullámos loknikat... egyébként is hullámos a hajam, csak rendezetlen :S

2009. aug. 18. 23:16
 1/3 anonim ***** válasza:
kicsi hajcsavarokat ha sűrűn rakod szerintem akkor lenne ilyen. alapból nekem is hullámos a hajam de kilógja magát nagyon hamar, nem tudom a tiéd milyen, ezért ajánlom a kicsi hajcsavarókat
2009. aug. 18. 23:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem kicsi csavaró kell hanem közepes. Minél kissebb a csavaró annál "csigásabb" lessz a hajad.
2009. aug. 18. 23:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Vastag hajsütő kell hozzá, nézd:

http://www.youtube.com/watch?v=kI3xkAbNuSU

2009. aug. 19. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!