A biovanne termék megbízható?
Elvileg csak vitamin, jód és keményítő van benne (meg gondolom a hordozóanyagok, pl laktóz=tejcukor)...
szóval nem kellene semmi durva mellékhatást kiváltania.
En szoktam évente 1szer kb 2-3 hónapig szedni, és nagyon szép lesz tőle a hajam :)
Sajnos a körmömön nem segít, viszont pl nem szőrösödöm tőle vagy ilyesmi...
Amúgy nem kell megilyedni attól pl, hogy 2 tabletta fedi a napi A-vitamin szükségletet, bőven nem szívódik fel az összes, egy része csak keresztülmegy a szervezeten.
21/L
Miért nem bízik benne? ez nagyon fontos dolog ahoz, hogy meg lehessen győzni, hogy egy ilyen szépségvitaminnal nincs gond.
szóval mi is a baja vele?
Hmmm....Fura felfogaás...
Én például szedem a biovanne-t is és nagyon sok gyümölcsöt is eszek mellé.
Eez egy kúra jellegű vitamintabletta.
Mond meg anyukádnak, hogy a jód nagyon fontos és az átlag magyar étrend nem tartalmaz sokszor annyit, mint kéne (ugyanis a legjobb forrásai, hogy jól tudom, a tengeri halak, ami ugye egy magyarnak drága... de abból is sokat kellene enni)
Ezen kívül csak vitamin van benne, 2 tablettában annyi, hogy a szervezet a plusz vitaminforrás miatt nem csak a szervezet alapfunkciókat tudja ellátni vele, és ezért a haj gyorsabban nő és erősebb lesz, ráadásul (igaz, nem tudom, honnan szerzitek a gyümölcsöt) már a zöldség/gyümölcsök nem tartalmaznak annyi vitamint, mint régebben (főleg ha hipermarketekben vagy áruházakban veszitek) és elég sok vegyszerrel kezelik őket, főként azokat, amik nem magyar termékek.
Amúgy hogyha hullik a hajad vagy egyéb hasonló problémád van, akkor menj el orvoshoz, mert a gyümölcsevéssel nem lehet rajta segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!