Nappali krém házilag?!
pont tegnap készítettem el az első krémemet, csak "bionom" összetevőkből. egyébként antal vali boszorkánykonyhájában található egy csomó recept.
én úgy csináltam, hogy 3 teáskanál konzol kókuszvajat, másfél teáskanál szőlőmag olajat és másfél teáskanál jojoba olajat összemelegítettem. cseppentettem bele ilang ilang és édes narancs olajat és megvártam amíg kihűl. elég zsíros lett, de a bőröm hamar beszívta, mert száraz. ebben egy csepp káros összetevő sincs. érdemes venni konzol (ez a márka) kókuszvajat, shea vajat, vagy kakaó vajat (azért ezt a márkát, mert ez tényleg természetes, és tiszta, meg is lehet nyalogatni, ízetlen zsír, a kókuszos és a kakaós isteni illatú) és ez remek krém alap. utána már csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod milyen olajjal vegyítsd. arckrémhez kb fele-fele arányban kell összeolvasztani a zsírt az olajjal. még nagyon ajánlják a makadám dió olajat és a sárgabarck mag olajat.
www.lukreciakencei.hu
nagyon sok krém recept van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!