Olyan hajsütőt keresek, ami vasaló és göndörítő is egyben, hol találhatnék ilyet, megéri megvenni?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi a márkája, csak egyszer láttam a Tescoban, de mire legközelebb mentem már nem volt, és azóta sem találok sehol. Tudnátok ajánlani vmit, h hol keressem?2012. nov. 27. 17:19
1/5 anonim válasza:
Én ma láttam egyet az Interspar karácsonyi katalógusában. Márkára nem emlékszem, az ára 15 körül volt nekem szimpinek tünt. Hajvasalóm van és szeretnék egy göndörítőt de lehet ezzel jobban járnék.
2/5 anonim válasza:
Én ilyet használok!Ez hajvasaló,és göndörítő is.
Nagyon szeretem,nekem bevált és jól is bírja,már több mint 1 éves. A Tesco-ba és az Interspar-ba is lehet ilyet kapni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, Interspar az sajnos nincs a városunkban, de majd még szétnézek kisebb üzletekben is, jah és találtam egyet a neten, lehet azt megrendelem,ha máshol nem kapok.
2012. nov. 29. 17:08
4/5 anonim válasza:
Grundig HS-9631
Euronicsban van, de netről rendelve sztem olcsóbban kijössz.
5/5 A kérdező kommentje:
Már sikerült vennem egyet, de azért köszi :)
2012. dec. 21. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!