Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olyan hajsütőt keresek, ami...

Olyan hajsütőt keresek, ami vasaló és göndörítő is egyben, hol találhatnék ilyet, megéri megvenni?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi a márkája, csak egyszer láttam a Tescoban, de mire legközelebb mentem már nem volt, és azóta sem találok sehol. Tudnátok ajánlani vmit, h hol keressem?
2012. nov. 27. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ma láttam egyet az Interspar karácsonyi katalógusában. Márkára nem emlékszem, az ára 15 körül volt nekem szimpinek tünt. Hajvasalóm van és szeretnék egy göndörítőt de lehet ezzel jobban járnék.
2012. nov. 27. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Én ilyet használok!Ez hajvasaló,és göndörítő is.

Nagyon szeretem,nekem bevált és jól is bírja,már több mint 1 éves. A Tesco-ba és az Interspar-ba is lehet ilyet kapni.

2012. nov. 27. 20:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, Interspar az sajnos nincs a városunkban, de majd még szétnézek kisebb üzletekben is, jah és találtam egyet a neten, lehet azt megrendelem,ha máshol nem kapok.
2012. nov. 29. 17:08
 4/5 anonim válasza:

Grundig HS-9631

Euronicsban van, de netről rendelve sztem olcsóbban kijössz.

2012. dec. 19. 16:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Már sikerült vennem egyet, de azért köszi :)
2012. dec. 21. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!