Mit lehet tenni a pattanások után hagyott hegek ellen?
Figyelt kérdés
Már kb. augusztus óta küzdök ellenük, próbáltam eddig neugranormont kenni rá (ez volt az 1.), utána hagytam 1 hónapot, aztán kipróbáltam egy kénes szappant (elég jól leszárította, de sajnos nem tűntek el a hegek) és most pedig tetralysal-t szedek napi 1 kapszula és mellette Lubexyl-el kenem be az arcom esténként. Valakinek van valami ötlete, ami be is vált nála?#pattanás utánihegek #hegek a bőrön
2012. nov. 25. 20:26
1/10 anonim válasza:
Nagyon jó rá a mikrodermabrázió és egyéb hámlasztó kezelések.
2/10 A kérdező kommentje:
És ez mit takar? Hol lehet ilyet csinálni? Mennyibe kerül?
2012. nov. 25. 20:33
3/10 anonim válasza:
Neogranormon kenőcs az nagyon hatásos.
4/10 A kérdező kommentje:
Kb. 1 hétig tényleg nagyon jó volt, de utána már inkább csak rosszabbodott a helyzet...
2012. nov. 25. 20:53
5/10 anonim válasza:
nagyon sok kozemtikus csinálja már. Ajánlott kúrát csináltatni. egy kezelés kb 3-5e Ft. nem árt 4-5 kezelés de sokszor vannak akciós bérletek.
6/10 anonim válasza:
Én múltkor vettem kecsketejes arckrémet. Nagyon jó az arcomnak és a frissen kinyomott pattanás utáni sebet is eltünteti egy-két éjszaka alatt.
7/10 anonim válasza:
Vannak AHA savas hámlasztások is,ez is kozmetikusnál.
8/10 anonim válasza:
Én voltam ilyen hámlasztó kezelésen, megvettem otthonra volpaderm aha gyümölcssavas éjszakai krémet.
9/10 A kérdező kommentje:
És bevált?
2012. nov. 26. 17:43
10/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok, igen, nekem bevált, szerintem sokkal jobb a helyzet, mint egy hónapja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!