A szemöldökömet is hozzá tudom világosítani a hajamhoz?
Sötét, gesztenyebarna hajam van. Sötétszőkét szeretnék - kb olyat, mint ami a Garnier Color Naturals 7 (Szőke) dobozán van. Ezt megoldani a fodrász dolga. Viszont a szemöldököm is elég sötét természetesen. Korábbi hasonló kérdésnél olvastam egy kozmetikus válaszát:
"Leszívatod szőkítőporral és 6-os oxival majd rámész tartós szemöldökfestékkel(világosbarnával)és 3as oxival.Kozmetikus vagyok."
Van valakinek valamilyen tapasztalata vagy tudja valaki, hogy ez mennyire tartós, milyen gyakran kell megcsináltatni, nagyon drága-e?
Vagy tud valaki más megoldást?
Még sose kellett ilyenekkel foglalkoznom, szedetni is csak egyszer voltam, úgyhogy nagyon nem vagyok otthon ebben a témában.
Előre is köszönöm a segítséget!
Mindig szőkítem a szemöldököm, mivel eredetileg fekete lenne, de a világosszőke hajamhoz nem lenne nyerő. Szőkítőpor + 6% oxit használok, utána nem szoktam már ráfesteni, nekem ez leszívja a megfelelő világos színre.
Felkened, aztán látni fogod közben mikor már eléri a kívánt színt, akkor le kell mosni. A cucc 350 ft összesen, én Kallost használok. Ez sok alkalomra elég. Én 3 hetente szőkítem mert akkorra már nőnek közé sötét szálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!