Melyik az a szőkitő eljárás amely nem roncsolja a hajat? , de fehérít és kiüti a sárgaságot, mert hallottam egy olyan dolgot hogy nem szőkítés hanem fehérítés . De az illető nem mondja el a termek nevet sajnos. Mi lehet ez a termék?
:D
Nagyon jót nevettem az első válaszolón. Köszönöm neki!
Angyalom, téged jól beszivattak, te meg kajálod.
Ha szőke a hajad és sárga, akkor ajánlom neked, a Schauma hamvasító sampont. Eltünteti a sárgaságod és szép hamvas árnyalatot kölcsönöz a hajszínednek.
Nekem nem lilul tőle.. viszont jól kiszedi a sárgát. Esetleg ha kis vízzel előtte összekevered? Nem szoktam rajta hagyni, csak jól bedörzsölöm és pár másodperc után lemosom.
Ha heti egyszer-kétszer használod, és nem hagyod rajta sokáig, szerintem eredményes lesz.
Nem emlékszel az első használatomra, de szerintem több alkalom után van igazán hatása.
Kicsit keverednek a dolgok...
Létezik olyan, hogy fehér hajszínező, amit a már kiszőkített hajra kell tenni, és tényleg fehér lesz a haj. Szőkítő viszont nincs olyan, ami nem roncsol, vagyis ha fehéret akarsz, először szőkítesz, utána színezel a fehérrel.
A hamvasító sampontól tényleg belilulhatnak azok a részek, amik jól ki vannak színtelenítve, ill. károsodtak a hajrészek. Tehát ha sárga a hajtő, a hajvég viszont hamvas, akkor járhat úgy az ember, hogy előbbi jó lesz a sampontól, a hajvég viszont lila/kék lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!